Haberler‎ > ‎

Fransız Konsolosluğu - Partenaire Statüsü

11 Eyl 2014 10:46 tarihinde Kemal Deniz tarafından yayınlandı   [ 11 Eyl 2014 10:58 güncellendi ]
Geçtiğimiz dönemde Fransız Konsolosluğu ile görüşmelerimiz sonucunda
Derneğimize *Partenaire *statüsü aldık.
Bir çok mezunumuz 2 seneye kadar schengen vizesi aldılar

*Bu kapsamda başvuru için şartlar:*

- Dernege üye olmak
- Aidat borcunuzun olmaması
- http://www.gsumed.net üzerinde bilgilerinizin güncel olması
- İlk girisin Fransa olması

*Basvuru sureci*

- Vize icin gereken belgeleri konsoloslugun sitesinde belirtildigi gibi hazirlamaniz gerekiyor
- Aşağıdaki dernek vize formunu doldurup info@gsumed.org 'a mail atıyorsunuz.
- Bu belgeyi biz Pazartesi sabahları vize servisine bildiriyoruz, size mailin kopyasını gönderiyoruz.
- Randevu almanıza gerek yok
- Girişte Partenaire gişesi için sıra alıyorsunuz
- 72 saat içinde pasaportunuz elinize ulaşıyor.
- Eşiniz, çocuklarınız, anne ve babanızda bu hizmetten faydalanabiliyorlar. 
Comments